globalevents logo
Conference management - organization of corporate events
Award
Global Team Award

Η Global Events, η εταιρία που δραστηριοποιείται για περισσότερα από 15 χρόνια στο συνεδριακό management υψηλών προδιαγραφών, επικεντρωμένη στα επιστημονικά και ιατρικά συνέδρια, πρόσθεσε ακόμη μία σπουδαία διάκριση στο ενεργητικό της.

Η Global Events απέσπασε το βραβείο Best Hybrid Event για την περιοχή της Ευρώπης - Μέσης Ανατολής - Αφρικής στην κατηγορία Innovators Of the Year award στο ετήσιο RISE Event της EventsAir, της κορυφαίας εταιρείας software στο χώρο των εκδηλώσεων παγκοσμίως, για το 27th European Congress of Obstetrics and Gynaecology, το οποίο πραγματοποιήθηκε υβριδικά στις 2-5 Σεπτεμβρίου 2021 στο Divani Caravel στην Αθήνα.

Με την πολύχρονη εμπειρία της στη διοργάνωση συνεδρίων και εκδηλώσεων και τη δυναμική συμμετοχή της στον συνεδριακό τουρισμό, η Global Events έχει φέρει σε πέρας με επιτυχία πάνω από 550 εκδηλώσεις διαφορετικού χαρακτήρα σε 30 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Το βραβείο αυτό αποτελεί μία ακόμη αναγνώριση του επαγγελματισμού και του υψηλού επιπέδου των υπηρεσιών που προσφέρει και παράλληλα δίνει ώθηση στα στελέχη της να σχεδιάζουν την επόμενη μέρα με την ίδια συνέπεια, το ίδιο όραμα, την ίδια αποτελεσματικότητα.

Στη δύσκολη και επώδυνη περίοδο της πανδημίας, η Global Events αξιοποίησε την πλέον καινοτόμα τεχνολογία και δημιούργησε ένα φιλικό εικονικό περιβάλλον, που επέτρεψε τη διαδικτυακή επικοινωνία και διοργάνωση μικρών και μεγάλων συνεδρίων, παρέχοντας -έστω και απομακρυσμένα- το αίσθημα μιας οικείας, πραγματικής εκδήλωσης, γεγονός που αναγνωρίστηκε από όλους και έφερε αυτό το βραβείο.

Με την επιστροφή στην κανονικότητα η Global Events αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της και την προσφορά της, τόσος προς τους πελάτες που την εμπιστεύονται εδώ και χρόνια, όσο και σε αυτούς που θα προστεθούν, με στόχο τη διοργάνωση υψηλού επιπέδου συνεδρίων και εκδηλώσεων που θα αφήνουν ικανοποιημένους, όσους συμμετέχουν και όσους τις παρακολουθούν.

Σας ευχαριστούμε όλους και καθένα σας χωριστά γιατί χωρίς εσάς δεν θα ήταν δυνατό να τα καταφέρουμε.