globalevents logo
Conference management - organization of corporate events



Στη Κρακοβία και με διεθνή συμμετοχή άνω των 900 ατόμων στο κλάδο των συνεδρίων, ολοκληρώθηκε το 61ο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Συνεδρίων και Συναντήσεων International Congress & Convention Association – ICCA όπου συμμετείχε υπερήφανα και η Global Events.

Το συνέδριο έφερε πρόσωπο με πρόσωπο τους επαγγελματίες του χώρου ξανά στη καρδιά της Ευρώπης. Με μία ανανεωμένη αίσθηση σκοπού, εστιάζοντας στη βιωσιμότητα, τη κληρονομία, τη ποικιλομορφία, τη ισότητα και την ένταξη, η Διεθνής Ένωση Συνεδρίων και Συναντήσεων επικεντρώθηκε σχεδόν αποκλειστικά σε αυτά τα θέματα στο πενθήμερο αυτό συνέδριο, μεταδίδοντας ένα κυρίαρχο συναίσθημα στο κλάδο ότι πρέπει να εξελιχθεί γρήγορα για να ανταποκριθεί σε μια σειρά από νέες προκλήσεις.

Η συμμετοχή μας στα τα πιο σπουδαία γεγονότα στον κλάδο των συναντήσεων στον κόσμο είναι πολύ σημαντική για εμάς και είμαστε πολύ περήφανοι που είμαστε μέλος αυτής της συναρπαστικής κοινότητας, μιας και μας δίνεται η ευκαιρία να μάθουμε, να εξελιχθούμε και να κάνουμε τη διαφορά προχωρώντας μπροστά.

#ICCACongress22
#TogetherWeCan
#KrakowTheHostCity